Tom Ford është një markë prestigjioze e parfumëve që krijojnë arome të ndryshme për meshkuj dhe femra. Parfumët e Tom Ford janë të njohur për cilësinë e lartë të tyre dhe për dizajnin unik që i bën ata të dallohen nga të tjerët. Aromat e tyre janë të sofistikuara dhe të ndryshme, duke ofruar një gamë të gjerë të aromave për të përshtatur nevojat dhe preferencat e secilit individ. Tom Ford është një markë që ka arritur të krijojë një imazh të fortë dhe të njohur në botën e parfumëve. Ato janë bërë të preferuara nga shumë njerëz në gjithë botën, duke përfshirë edhe yje të famshëm të Hollivudit. Disa prej aromeve të njohura janë: “Black Orchid”, “Tobacco Vanille”, “Oud Wood”, “Neroli Portofino”, dhe “Fucking Fabulous”, duke e bërë këtë markë të një ndër më të suksesshmet në tregun e parfumëve.

Tom Ford

Showing 16 of 19 products