Tom Ford Noir Extreme Parfum është një aromë Amber vanilje për meshkuj. Kjo është një aromë e re. Noir Extreme Parfum u lançua në vitin 2022. Notat kryesore janë kardamom, xhenxhefil, mandarinë, neroli dhe agrume. Te mesme janë Kulfi, Lulja e Portokallisë, Trëndafili Bullgar dhe Jasemini. Notat bazë janë Vanilje, Kamoshi, Lëkurë, Qelibar, Druri Guaiac, Fasule Tonka dhe Kedri.

Ky parfum është i dizajnuar për të sjellë një ndjenjë prekëse të ngrohtësisë ndryshe nga e zakonshmja. Notat kryesore të kësaj arome përfshijnë kardamom, xhenxhefil, mandarinë, neroli dhe agrume, të cilat krijojnë një ndjesi të çuditshme freskie dhe ëmbëlsi. Në mes të parfumit, mund të ndjehet aroma e Kulfit, e lulit të portokallisë, trëndafilit bullgar dhe jasemit, të cilat bashkëpunojnë me notat kryesore për të krijuar një harmoni të rehatshme dhe të artikuluar.

Notat bazë të parfumit përfshijnë vaniljen, kamoshi, lëkurën, qelibarin, drurin guaiac, fasule tonka dhe kedrin. Këto notat themelore krijojnë një ndjesi të thellë të fortësisë dhe të rrënjës, duke e bërë këtë parfum një zgjedhje ideale për meshkujt që duan të shprehin virilitetin dhe karakterin e tyre unik.

Në përgjithësi, Tom Ford Noir Extreme Parfum është një aromë e sofistikuar dhe e çmuar për meshkujt që duan të jenë të dallueshëm dhe të ndryshëm nga të tjerët.

ml

50, 100

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tom Ford Noir Extreme Parfum”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tom-Ford-Noir-Extreme-Parfum-50-ml
Tom Ford Noir Extreme Parfum
14,500 L21,500 L
Rated 0 out of 5
Add to cart