Tom Ford Jasmin Rouge: Aroma lulesh e ngopur me erëza

Jasmin Rouge është një parfum i çmuar me një kompozicion tërheqës e që ndjehet me epsh. Me një përzierje të papritur të sepaleve të jaseminit sambac absolute dhe erëza të pasura. Ky parfum është një deklaratë e guximshme e pasionit, me një përzierje të re e decadencës erotike të jaseminit.

Inovativ përmban përbërës të rrallë dhe unikë, siç është sepali i jaseminit sambac absolute. Keto perberes që së bashku me sherebelën e errët dhe erëzat e pasura krijojnë një aroma që nuk është përdorur më parë në parfumeri. Përshkrimi i kësaj arome është lule epshore e ngopur me erëza, e cila zgjat dhe ndryshon ngjyrët sipas përdorimit.

Pak nga parfumet kanë aftësinë të krijojnë ndjesi të tilla të epshit dhe magjepsjeje si Tom Ford Jasmin Rouge. Shishja e thellë e kuqe dhe dizajni i veçantë shprehin një pamje mahnitëse dhe hedoniste, duke krijuar një përjetim të veçantë.

Për t’i përdorur këto parfum, ju mund të spërkatni një ose dy herë në lëkurën tuaj të pastër në zonat e dëshiruara. Esenca e parfumit duhet të aplikohet në lëkurën e thatë dhe të pastër, dhe mos e fërkoni lëkurën pas aplikimit, për të siguruar që aroma të qëndrojë stabile në kohë.

Jasmin Rouge është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të gjithë ata që duan një aromë unike dhe ndryshe.

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tom Ford Jasmin Rouge EDP 100 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tom-Ford-Jasmin-Rouge-EDP-100-ml
Tom Ford Jasmin Rouge EDP 100 ml
38,500 L
Rated 0 out of 5

In stock