Tom Ford Rose Prick është një aromë Chypre me lule për femra dhe meshkuj. Kjo është një aromë e re. Rose Prick u lançua në vitin 2020. Notat kryesore janë Piper Sichuan dhe Shafran i Indisë. Notat e mesme janë trëndafili i majit, trëndafili bullgar dhe trëndafili turk ndersa notat bazë janë Patchouli dhe Fasulja Tonka.

Seti perfshin nje parfum Rose Prick EDP 50 ml dhe nje parfum Rose Prick EDP 10 ml travel size.

Rose Prick vjen në një shishe mat rozë të errët të formës standarde të një pjese shahu të linjës dhe trajton notën e trëndafilit në një mënyrë “të lëngshme, të lulëzuar dhe plot trup”.

Notat kryesore: piper sichuan, shafran i Indisë
Zemra: Trëndafili i majit, trëndafili turk, trëndafili bullgar
Baza: patchouli, fasule tonka

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tom Ford Rose Prick Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tom-Ford-Rose-Prick-Set
Tom Ford Rose Prick Set
38,500 L
Rated 0 out of 5

In stock