Uppercut Deluxe, një kompani e njohur nderkombetare e specializuar në prodhimin e produkteve të kujdesit personal për meshkuj. Ofron një linjë të gjerë produktesh si pomada, kremra dhe produkte te tjera për mirembjajtjen e flokut. Uppercut Deluxe, ka një qëllim të thjeshtë – të ndihmoj meshkujt të ndjehen mirë dhe të duken më mirë me produkte cilësore. Uppercut është një brand australian i prodhimit të produkteve të kujdesit personal për meshkuj, që u themelua në vitin 2009 nga dy vëllezërit Luke dhe Steve Nutton. Duke u fokusuar në cilësinë dhe traditën, shpejt u bë një brend i njohur dhe u zgjerua në tregjet ndërkombëtare.