fbpx
 • Denman D24

  Krëhëri Denman D84 ka dhëmbë të butë dhe të rrumbullakët të cilët nuk dëmtojnë skalpin dhe flokët dhe shpërndajnë në mënyrë të barabartë produktin përmes flokëve. Ky produkt është i përshtatshëm për realzimin e stilimeve me shumë volum.

   

  Mirëmbajtja e produktit:

  Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

   

  Made in The United Kingdom.

  500 L

  Denman D24

  500 L
 • Denman D25

  Krëhëri Denman D85 ka dhëmbë të butë dhe të rrumbullakët të cilët nuk dëmtojnë skalpin dhe flokët. Ky produkt është i përshtatshëm për realzimin e stilimeve me dallgë dhe për ti dhënë flokëve volum.

   

  Mirëmbajtja e produktit:

  Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

   

  Made in The United Kingdom.

  500 L

  Denman D25

  500 L
 • Denman D200 Pewter Vent

  Krëhëri Denman D200 është ideal për tharje të shpejtë dhe të butë të flokut. Ky produkt i jep flokëve super volum dhe mund të përdoret për realizimin e stilimeve me tharëse.

  Gjatësia e krëhërit: 210 mm
  Gjerësia e krëhërit: 35 mm

   

  Mirëmbajtja e produktit:

  Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

   

  Made in The United Kingdom.

  900 L
 • Denman D3M

  Krëhëri më i shitur i linjës Denman D3M është realizuar dhe me dizajn komplet të  zi. Denman D3M është i përsosur për flokë kacurrela dhe për realizimin e stilimeve të vështira dhe me volum. Krëhëri mund të përdoret dhe për stilimin e flokëve me tharëse.

  Gjatësia e furçës: 200 mm
  Gjerësia e furçës: 35 mm

   

  Mirëmbajtja e produktit:

  Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

   

  Made in The United Kingdom.

  1,000 L

  Denman D3M

  1,000 L
 • Denman D85

  Krëhëri Denman D85 është super i butë dhe siguron stilime të kontrolluara dhe rehati maksimale. Ky produkt është i përshtatshëm për tharje të shpejtë të flokut,për stilime me tharëse dhe për flokë të drejtë e të gjatë.

   

  Mirëmbajtja e produktit:

  Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

   

  Made in The United Kingdom.

  1,500 L

  Denman D85

  1,500 L
 • Denman D83

  Krëhëri Denman D83 është super i butë dhe siguron stilime të kontrolluara dhe rehati maksimale. Ky produkt është i përshtatshëm për tharje të shpejtë të flokut për shkak të gjërësisë,për stilime me tharëse dhe për flokë të drejtë e të gjatë.

  Gjatësia e furçës : 245 mm
  Gjerësia e furçës: 80 mm

   

  Mirëmbajtja e produktit:

  Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

   

  Made in The United Kingdom.

  1,500 L

  Denman D83

  1,500 L
 • Denman D5

  Furca Denman D5 është furca më e rëndë e cila i jep volum flokëve dhe është e përshtatshme për realizimin e stilimeve më ekstreme. Denman D5 përbëhet nga 9 rreshta dhe është perfekte dhe për flokë kacurrela.Furca mund të përdoret dhe për stilimin e flokëve me tharse.

  Gjatësia e furçës: 215 mm
  Gjerësia e furçës: 43 mm

   

  Mirëmbajtja e produktit:

  Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

   

  Made in The United Kingdom.

  1,800 L

  Denman D5

  1,800 L
 • Denman D3N Noir

  Krëhëri më i shitur i linjës Denman D3 është realizuar së fundmi dhe me dizajn të bardhë me të zezë. Denman D3 Noir është i përsosur për flokë kacurrela dhe për realizimin e stilimeve të vështira. Krëhëri mund të përdoret dhe për stilimin e flokëve me tharse.

  Gjatësia e furçës: 200 mm
  Gjerësia e furçës: 35 mm

   

  Mirëmbajtja e produktit:

  Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

   

  Made in The United Kingdom.

  1,200 L
 • Denman D3

  Krëhëri më i shitur i linjës Denman është modeli D3 me 7 rreshta. Denman D3 është i përsosur për flokë kacurrela dhe për realizimin e stilimeve të vështira. Krëhëri mund të përdoret dhe për stilimin e flokëve me tharëse.

  Gjatësia e furçës: 200 mm
  Gjerësia e furçës: 35 mm

   

  Mirëmbajtja e produktit:

  Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

   

  Made in The United Kingdom.

  1,200 L

  Denman D3

  1,200 L
 • Denman D3 Wood

  Krëhëri më i shitur i linjës Denman D3 është realizuar së fundmi dhe me trup druri. Denman D3 është i përsosur për flokë kacurrela dhe për realizimin e stilimeve të vështira. Krëhëri mund të përdoret dhe për stilimin e flokëve me tharse.

  Gjatësia e furçës: 200 mm
  Gjerësia e furçës: 35 mm

   

  Mirëmbajtja e produktit:

  Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

   

  Made in The United Kingdom.

  2,200 L
 • Denman D100T Tunnel Vent

  Krëhëri Denman D100T është ideal për tharje të shpejtë dhe të butë të flokut. Ky produkt i jep flokëve super volum dhe mund të përdoret për realizimin e stilimeve me tharëse.

  Gjatësia e krëhërit: 215 mm
  Gjerësia e krëhërit: 40 mm

   

  Mirëmbajtja e produktit:

  Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

   

  Made in The United Kingdom.

   

   

  1,000 L
 • Denman D84

  Krëhëri Denman D84 është super i butë dhe siguron stilime të kontrolluara dhe rehati maksimale. Ky produkt është i përshtatshëm për tharje të shpejtë të flokut,për stilime me tharëse dhe për flokë të drejtë.

  Gjatësia e furçës : 210 mm
  Gjerësia e furçës: 58 mm

   

  Mirëmbajtja e produktit:

  Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

   

  Made in The United Kingdom.

  1,500 L

  Denman D84

  1,500 L

By price

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!