Wahl Clippers është një brand i njohur botërisht për makinat e qethjes së flokëve dhe aksesore të tjera për flokët. Që nga themelimi i saj në vitin 1919, ka qenë në krye të teknologjisë së makinave të qethjes së flokëve dhe ka sjellë inovacione të reja në treg. Me një histori prej më shumë se 100 vitesh në prodhimin e makinave të qethjes së flokëve, është një emër i besueshëm dhe i respektuar nga profesionistët e qethjes së flokëve dhe klientët e zakonshëm. Produktet ofrojnë cilësi të lartë, performancë dhe përshtatshmëri, duke i bërë ato të përshtatshme për përdorim në sallonet e bukurisë si dhe në shtëpi.