Ombré Leather nga Tom Ford është një parfum për femra dhe meshkuj. Ombré Leather u lançua në vitin 2018. Hunda e kësaj arome është Sonia Constant. Nota e sipërme është kardamom; notat e mesme janë Lëkurë dhe Jasemini Sambac; notat bazë janë Amber, Myshk dhe Patchouli.

ml

50, 100

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tom Ford Ombre Leather EDP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tom-Ford-Ombre-Leather
Tom Ford Ombre Leather EDP
17,500 L23,500 L
  • 50
  • 100
Add to cart