fbpx

MOSER

 • Moser, Mobile Shaver

  Moser Mobile Shaver është makinë profesionale rroje për zero të fortë me karikim. Bateria zgjat për më shumë se 45 minuta kohë pune dhe ka tregues led për të treguar nivelin e mbetur të karikimit. Në paketim përfshihet dhe një kokë rezerve.Ky produkt është ideal edhe për udhëtime për shkak të përmasave të vogla të makinës.Sistemi i Moser Mobile Shaver përshtatet në mënyrë të përkryer me konturet e fytyrës, mjekrës dhe qafës për të arritur një rezultat optimal të rruajtjes.Makina punon vetëm në flokë jo më shumë se 0.4mm të gjata.

   

  Përdorimi:

  Përdoreni makinën me presion të lehtë (jo duke ushtruar forcë) në sipërfaqen e lëkurës në drejtim të kundërt të qimes së mjekrës. Duke vepruar në këtë mënyrë, shtrini lëkurën me dorë të lirë. Shmangni presion të fortë në fletët e makinë për të parandaluar dëmtimin e pllakës. Pajisja mund të pastrohet vetëm me anë të furcës qe ndodhet ne kuti.

  2,900 L
 • Moser, CeraStyle, Piaster

  Piastër profesionale qeramike Moser CeraStyle.

  Karaktersitikat:

  • Teknologji qeramike për një drejtim të butë e cila i jep flokëve shkëlqim dhe butësi.
  • Pllaka të rrumbullakosura të përshtatshme dhe për realizimin e ondeve.
  • Rregullimi  i temperaturës nga 150 ° C deri në 230 ° C me ekran LED.
  • Ngrohje super e shpejtë në vetëm 30 sekonda.
  • 2,8 m kabull.
  5,500 L
 • Moser, CeraStyle, Piaster

  Piastër profesionale qeramike Moser CeraStyle.

  Karaktersitikat:

  • Teknologji qeramike për një drejtim të butë e cila i jep flokëve shkëlqim dhe butësi.
  • Pllaka të rrumbullakosura të përshtatshme dhe për realizimin e ondeve.
  • Rregullimi  i temperaturës nga 150 ° C deri në 230 ° C me ekran LED.
  • Ngrohje super e shpejtë në vetëm 30 sekonda.
  • 2,8 m kabull.
  5,500 L
 • Moser, Ceraline Rose Gold Edition, Piaster

  Piastër profesioanle qeramike Moser CeraLine Rose Gold Edition.

  Karakteristikat:

  • Mbrojtje e dyfishtë – shtresë qeramike-turmaline e pllakave për të realizuar një drejtim të butë të flokëve.
  • E përshtatshme edhe për realizimin e ondeve.
  • Kontrolli i lehtë i temperaturës nga 150 ° C deri në 230 ° C, ekran me prekje me 5 nivele nxehtësie.
  • Ngrohje super të shpejtë deri në temperaturën e kërkuar të punës për rreth 25 sek.
  • Fikje automatike pas 60 minutash.
  • 2.7 m kabull i rrotullueshëm 360°.
  • Dizajn elegant
  6,500 L
 • Moser, Curl Pro 2, Mashe

  Mashë profesionale konike për realizimin e kacurrelave ose ondeve perfekte.

  Karakteristikat:

  • Masha ka veshje Titanium për një stilim të butë dhe të lehtë të flokëve.
  • Trashësia nga Ø 25 mm deri në Ø 13 mm.
  • Kontrolli i lehtë i temperaturës nga 80 ° C – 210 ° C përmes ekranit LCD.
  • Fikje automatike e sigurisë pas 70 minutash.
  • Ngrohja jashtëzakonisht e shpejtë në vetëm 25-30 sekonda.
  • Kabull profesional 2.5 m me rrotullim 360°.
  • Pesha: 150 g pa kabull.
  5,000 L
 • Moser, Hot’n Style Brush

  Furcë profesionale elektronike për stilimin e flokëve.

  Karakteristikat:

  • E përkryer për stilim në flokë të thatë, për ti dhënë flokëve volum, për ti bërë me onde dhe për të ringjallur stilin tuaj në çdo kohë të ditës.
  • Teknologji qeramike turmaline e cila realizon një drejtim të butë të flokëve dhe shpërndarje ideale të ngrohjes.
  • Ngrohje e shpejtë në temperaturën ideale për stilimin e flokëve.
  • Kabull profesional 2 m me rrotullim  360°
  • Fikje automatike mbas 30 Min
  • Përmasat: Ø 40 mm
  • Pesha: 200 g
  5,000 L
 • Moser Neo

  Makinë qethje profesionale e cila ofron 5 nivele gjatësie prerje nga 0.7 – 3 mm. Përdoret me kabull ose pa kabull. Karikohet shumë shpejt. Bateria zgjat më shumë se 90 minuta kohë pune. Koka e makinës hiqet lehtësisht duke lejuar pastrimin dhe ndërrimin e shpejtë të saj. E lehtë dhe me një formë të përshtatshme për mbajtjen e makinës gjatë përdorimit. Tregues led për karikimin e baterisë.

  Made in Germany.

   

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

  14,500 L

  Moser Neo

  14,500 L
 • Moser ChromStyle Pro

  Makinë qethje profesionale e cila ofron 5 nivele gjatësie prerje nga 0.7 – 3 mm. Prerje e fuqishme në sajë të teknologjisë precize që është përdorur në krijimin e kësaj makine.Përdoret me kabull ose pa kabull. Koha e karikimit 60 minuta. Bateria zgjat më shumë se 90 minuta kohë pune. Përmban sistem informacioni akustik i cili përmban sinjale të ndryshme për fillimin e ngarkimit të baterisë dhe ngarkimin e plotë të baterisë. Koka e makinës hiqet lehtësisht duke lejuar pastrimin dhe ndërrimin e shpejtë të saj. Tregues led për karikimin e baterisë.

  Made in Germany.

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

  19,000 L
 • Moser T-Cut

  Makinë profesionale Moser ideale per viza dhe zonat e ngushta përreth veshëve, qafës dhe mjekrës. Koha e karikimit të baterisë është 120 minuta. Bateria zgjat për më shumë se 60 minuta kohë pune. Kjo makinë është shumë e lehtë (135 gr) dhe silencioze. Motor me performancë të lartë dhe shpejtësi të lartë (6400 rpm) për prerje të shpejtë dhe të pastër ideale për të gjitha llojet e flokëve. Tregues Led për karikimin e baterisë.

  Made in Germany.

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

  14,000 L

  Moser T-Cut

  14,000 L

By price

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!