Historia Jone!

Bling Cosmetic dyqani ne zemer te bllokut, ka mbi 10 vite qe operon ne tregun shqiptar dhe tregun kosovar, duke sjellur per ju produkte kozmetike profesionale te cilesise se larte.

Bling Cosmetic ka ne distibucionin e saj nje portofol te gjere brandesh nderkombetare, sic jane makinat qethese Wahl, Moser dhe Ermila te cilat jane lider ne treg duke ofruar cilesi dhe garanci te padiskutueshme ne artikujt e saj. Vlejne te permenden produktet stiluese Uppercut Deluxe dhe Reuzel si nje nga arritjet tona per tu futur ne tregun shqiptar, pasi kerkesa per plotesimin e kushteve e dy kopmanive respektive ishte teper e larte.

Denman Brush nje tjeter gjigant Anglez qe vjen ne tregun shqiptar fale perkushtimit tone duke ofruar mundesine qe edhe tregu shqiptar te kete produkte cilesore, per te shmangur blerjet ne faqet e huaja dhe pritjes se gjate deri sa produktet te arrijne ne Shqiperi.

Brandet tona jane produkte qe vijne nga shtetet me standartet me te larta sic jane, Gjermania, Anglia, Italia, Franca, Spanja,  Amerika, Australia si dhe Japonia.

Per te vleresuar brandet tona do na duhen shume rreshta per te shkruajtur, ju ftojme te shfletoni vete brandet duke klikuar ketu!

 

Ju falenderojme per besimin tuaj dhe per cdo blerje qe beni!