Tom Ford Black Orchid është një aromë unisex me nuanca lulesh qelibari. Parfumi u lancua në treg në vitin 2006 dhe u krijua nga David Appel dhe Pierre Negrin. Notat kryesore të kësaj arome përfshijnë tartufin, gardenian, rrushin pa fara të zezë, ylang-ylangun, jaseminin, bergamotin, portokallin mandarin dhe limonin Amalfi. Te mesme përfshijnë orkiden, erëzat, gardenian, notat e frutave, ylang-ylangun, jaseminin dhe lotusin. Bazat përfshijnë çokollatën meksikane, patçulin, vaniljen, temjanin, qelibarin, drun e sandalit, vetiverin dhe muskun e bardhë.Parfumi Black Orchid u krijua nga parfumerët e Givaudan në vitin 2006 dhe u shpall si një chypre orientale.

Seti përfshin një parfum Black Orchid EDP 50ml dhe një parfumi Black Orchid EDP Travel Size prej 10ml.

Ndarja e notave:
  • Kryesoret: jaseminin francez, tartufin e zi, ylang-ylangun, rrushin pa fara të zezë dhe agrumet shkumëzuese
  • Në zemrën pikante me lule, banon orkideja e zezë e krijuar nga Tom Ford. Eshtë më shumë një krijim imagjinar se sa real.
  • Ndërkohë, baza e kësaj arome kombinon notat druri (patçulin dhe drunin e sandalit), çokollatën e zezë, temjanin, qelibarin, vetiverin, vaniljen dhe balsamin.

Aroma e orkidesë së zezë është e pasur dhe klasikisht e errët. Ky parfum është në përputhje me krijimet më të mira të shtëpive më të njohura të parfumeve. Aroma luksoze dhe sensuale me një gjurmë të pasur, të errët të orkidesë së zezë dhe erëzave është moderne dhe e përjetshme. Black Orchid konsiderohet një aromë afatgjatë dhe me një atmosferë të përhapur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tom Ford Black Orchid Set (EDP 50 ml Spray + EDP 10 ml Spray)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tom-Ford-Black-Orchid-Set
Tom Ford Black Orchid Set (EDP 50 ml Spray + EDP 10 ml Spray)
17,500 L
Rated 0 out of 5

In stock