Me Marvis Orange Blossom Bloom ndërthuret aroma joshëse e luleve të portokallit me freskinë shpërthyese të mentes. Kjo është një pastë me strukturë tepër të butë, e cila ofron një mbrojtje të përsosur. Me një dizajn retro dhe një tubet elegant në ngjyrë argjendi, pasta Orange Blossom dhe te gjitha pastat e tjera të Marvis, do të duken xhelozisht moderne në raftin tuaj të tualetit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marvis Orange Blossom Bloom”

Your email address will not be published. Required fields are marked *