Shpëlarësi i gojës Marvis Spearmint përmban një formulë të përqëndruar të krijuar për të vrarë mikrobet dhe për të neutralizuar aromën e pakëndshme të gojës, pa krijuar irritime.
Përdorimi: Holloni një pjesë të Marvis Spearmint me katër pjesë uji. Pas larjes, shpëlani gojën dy herë në ditë për 30s.
Duhet të dini se:
Shpëlarësit e gojës Marvis janë pa alkool dhe përmbajnë ekstrakte bimore siç janë propolisi (substancë të cilën bletët e mbledhin nga lëvoret e disa pemëve), siç është edhe ksilitoli (xylitol, ëmbëlsues natyral). Janë këto ekstrakte, të cilat sigurojnë mbrojtje kundër baktereve. Janë prodhuar për një përvojë unike pastrimi dhe një freski që zgjat. Mos i përdorni pa holluar, mbajeni larg fëmijëve, mos e gëlltisni dhe mos e ekzagjëroni në përdorim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marvis Spearmint”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Marvis Spearmint
800 L
Rated 0 out of 5

In stock