Shpëlarësi i gojës Marvis Anise Mint është krijuar për të luftuar kariesin dhe sëmundjet e mishrave të dhëmbëve, pa shkaktuar irritime. Pastron dhe energjizon gojën tuaj duke ju dhënë një freski të qëndrueshme.
Përdorimi: Holloni një pjesë të Marvis Anise Mint me tre pjesë ujë dhe shpëlani gojën tuaj. Nuk rekomandohet të përdoret më shumë se dy herë në ditë.
Duhet të dini se:
Shpëlarësit e gojës Marvis janë pa alkool dhe përmbajnë ekstrakte bimore siç janë propolisi (substancë të cilën bletët e mbledhin nga lëvoret e disa pemëve), siç është edhe ksilitoli (xylitol, ëmbëlsues natyral). Janë këto ekstrakte, të cilat sigurojnë mbrojtje kundër baktereve. Janë prodhuar për një përvojë unike pastrimi dhe një freski që zgjat. Mos i përdorni pa holluar, mbajeni larg fëmijëve, mos e gëlltisni dhe mos e ekzagjëroni në përdorim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marvis Anise Mint”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Marvis Anise Mint
800 L
Rated 0 out of 5

In stock