fbpx

Bling Cosmetic operon për më shumë se një dekadë në fushën e kozmetikës dhe kujdesit personal duke sjellë në tregun shqiptar një numër të madh brandesh ndërkombtare të njohura për cilësinë dhe efektivitetin e tyre. Për cdo produkt të tregtuar Bling Cosmetic është distributor zyrtar duke garantuar në këtë mënyrë cilësinë dhe cmimin më të mirë. Eksperienca e fituar ndër vite dhe portofoli i produkteve na ka mundesuar që sot të zotërojmë pjesën më të madhe të tregut në fushën kozmetike. Tek ne do të gjeni shampo për cdo lloj floku, make up, pajisje për stilimin e flokëve (tharse,piastra, masha, makina qethëse etj), parfume dhe gjithcka ju duhet për kujdesin ndaj fytyrës dhe trupit. Brandet që ne tregtojmë vijnë nga:

  • Italia
  • Gjermania
  • Franca
  • Amerika

Bling Cosmetic ka në portofolin e produkteve dhe brande për përdorim profesional që kryesisht përdoren në sallone për femra dhe meshkuj. Sallonet do të gjejnë tek ne gjithcka që ju nevojitet për punën e tyre të përditshme, me cilësinë më të lartë dhe me cmime të pa konkurueshme në treg. Për më shumë informacion rreth produkteve për sallone klikoni në kategorinë sallone dhe ndiqni hapat për të hapur një llogari në të cilën do të keni informacion të detajuar për produktet dhe cmimet dhe mund ta realizoni porosinë dhe online.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!