YSL Y EDP nga Yves Saint Laurent është një aromë Aromatike Fougere. Eshte krijuar për meshkuj dhe u prezantua në treg në vitin 2018. Krijuesi i kësaj arome është Dominique Ropion. Notat kryesore të kësaj arome janë mollë, xhenxhefil dhe bergamot. Ndërsa, notat e mesme janë sherebelë, manaferrat e dëllinjës dhe barbarozë. Notat bazë janë Amberwood, Fasule Tonka, Kedri, Vetiver dhe Olibanum.

Yves Saint Laurent ka prezantuar një version të ri të parfumit Y, të njohur si Y Eau De Parfum, i paketuar në një shishe më të errët. Parfumi Y Eau de Parfum do të jetë në dispozicion në tregun global në shtator 2018 dhe do të jetë një interpretim i ri i aromës së bluzës ikonike të bardhë dhe xhaketës së zezë të Yves Saint Laurent.

Parfumieri Dominique Ropion krijojë një përbërje të re, thellë, të freskët dhe mashkullore me tipare aromatike, pikante, drunore dhe fougere. Notat kryesore të kësaj arome janë bergamot, xhenxhefil dhe mollë. Zemra e kësaj arome përbëhet nga sherebelë, barbarozë, manaferrat e dëllinjës, ndërsa notat bazë janë Vetiver, Kedri, Fasule Tonka, Pyje Qelibar dhe Olibanum.

ml

100, 200

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Yves Saint Laurent YSL “Y” EDP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yves-Saint-Laurent-YSL-Y-EDP-100-ml
Yves Saint Laurent YSL “Y” EDP
14,500 L17,500 L
Rated 0 out of 5
Add to cart