Yve Saint Laurent La Nuit de L’Homme Le Parfum, një aromë Amber Fougere për meshkuj. Parfumi La Nuit de L’Homme Le Parfum u prezentua për herë të parë në vitin 2010.

Në këtë parfum, notat kryesore janë Piper, Anise dhe Bergamot, ndërsa notat e mesme janë nota frutash, livando dhe labdan francez. Notat bazë përfshijnë Vanille, Patchouli dhe Vetyver.

Për të bërë parfumin La Nuit de L’Homme Le Parfum aq të veçantë, piperi dhe anisi janë shtuar për të krijuar një efekt të ngrohtë, ndërsa bergamota i jep një aromë të freskët. Notat e mesme, si nota e frutave, livando dhe labdani francez, i japin parfumit një prekje të butë. Notat bazë, përfshirë Vanillen, Patchoulin dhe Vetyverin, japin një efekt të gjatë dhe mbresëlënës.

Në përgjithësi, parfumi La Nuit de L’Homme Le Parfum është një shtesë e përsosur për koleksionin tuaj të parfumëve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme Le Parfum 60 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yves-Saint-Laurent-La-Nuit-de-LHomme-Le-Parfum-60-ml
Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme Le Parfum 60 ml
Original price was: 13,500 L.Current price is: 11,500 L.
Rated 0 out of 5

In stock