Shampo Profesionale Young Volumizing me dy përbërës organikë si Orizi dhe lëngu i Aloe Vera-s. Jep volum dhe energji flokëve të hollë dhe të brishtë. Ristrukturon, hidraton, forcon dhe mbron flokët tuaj.

Kjo formulë e avancuar ndihmon në ristrukturimin, hidratimin, forcimin dhe mbrojtjen e flokëve tuaj. Ofron një kujdes të plotë dhe ndihmën e nevojshme për flokë të shëndetshëm dhe të bukur.

Një nga përfitimet kryesore është përdorimi i dy përbërësve organikë, si Orizi dhe lëngu i Aloe Vera-s. Orizi është një burim i pasur i proteinave, vitaminave dhe mineraleve. Keto vitamina ndihmojnë në forcimin e rrënjës së flokëve dhe nxisin rritjen e tyre. Në të njëjtën kohë, lëngu i Aloe Vera-s ka veti hidratuese dhe zbutëse që i japin flokëve tuaj një ndjesi të lehtë dhe të butë, ndërsa i forcojnë dhe i mbrojnë ato nga ndikimet e dëmshme të mjedisit dhe trajtimet e ndryshme të flokëve.

Përdorimi i këtyre përbërësve organikë të pastra dhe të natyrshme siguron një kujdes të shëndetshëm për flokët tuaj, pa i dëmtuar ata me substancat kimike të rënda që ndodhen në shampo të zakonshme komerciale.

Duke e kombinuar atë me maskën e saj shoqëruese Young Volumizing Hair Mask, flokët tuaj do të duken më të dendur, më të butë dhe më të shkëlqyeshëm.

Sasia

300ml, 1L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Young Volumizing Shampo, Y-Volume”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volumizing Shampo
Young Volumizing Shampo, Y-Volume
700 L1,500 L
Rated 0 out of 5
Add to cart