Young Post Color Shampo Profesionale është një shampo profesionale për përdorim pas lyerjes së flokëve. Kjo shampo është pasuruar me quinoa dhe filtra UV që ndihmojnë kundër zbehjes së ngjyrës. Formulimi i saj me PH Acid e bën të përshtatshme për pastrim pas lyerjes së flokëve. Gjithashtu ndihmon që të mbajë ngjyrën e flokëve sa me gjate.

Një nga përbërësit kryesorë të Post Color Young është quinoa. Quinoa eshte një bimë e pasur me proteina, fibra dhe vitamina që ndihmon në ruajtjen e ngjyrës së flokëve. Kjo bimë i jep flokëve forcë, elasticitet dhe i ndihmon ato të ruajnë ngjyrën e lyer. Filtrat UV të përfshirë në formulën e saj janë një mbrojtje kundër ndikimit të rrezeve të dëmshme të diellit dhe ndihmojnë në parandalimin e zbehjes së ngjyrës së flokëve.

Post Color Young ka një formulë me PH Acid që e bën të veçantë për pastrimin e flokëve të lyer. Ky PH Acid ndihmon në qetësimin e lëkurës së kokës dhe parandalon ndryshimet në ngjyrën e flokëve që mund të shkaktohen nga përdorimi i shampojeve të zakonshme. Për një efekt më të dukshëm, rekomandohet përdorimi i Hair Mask Post Color Young, një maskë flokësh e pasuruar me përbërës të njëjtë si shampoja, që i jep flokëve një kujdes të veçantë pas lyerjes së tyre.

Sasia

300 ml, 1 L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Young Post Color Shampo, Y-Defend”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Color Shampo
Young Post Color Shampo, Y-Defend
700 L1,500 L
Rated 0 out of 5
Add to cart