Shampo Young Macadamia & Keratin është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kanë flokë të trajtuar. Ky produkt ofron një zgjidhje të avancuar për të ndihmuar në rigjallërimin e flokëve të dëmtuar. Rikthyer shkëlqimin dhe forcën e humbur nga trajtimet e shpeshta teknike dhe kimike.

Kjo shampo ofron një formulë të pasur me Macadamia dhe Keratin. Kjo formule i jep flokëve vajin dhe proteinat që janë të nevojshme për të rikthyer fuqinë dhe shkëlqimin e tyre natyral.

Macadamia është një pemë natyrale e origjinës së Australisë. Eshtë njohur për kualitetin e saj të lartë në përdorim në kozmetikë, veçanërisht në kujdesin e flokëve. Ujërat e pasura me vajra të kësaj arrë janë shumë të dobishme për flokët, ofrojnë një ndihmë të natyrshme dhe efikase për të ruajtur shëndetin dhe bukurinë e tyre.

Sasia

300 ml, 1 L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Young Macadamia & Keratin Shampo, Y-Rebuild”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

y-rebuild-macadamia-&-keratin shampoo
Young Macadamia & Keratin Shampo, Y-Rebuild
700 L1,500 L
Rated 0 out of 5
Add to cart