Shampo per zbokthin Profesionale Young Antidandruff me Olaminë Pirokton është një zgjidhje efektive për të luftuar zbokthin. Përdorimi i kësaj shampo ndihmon në parandalimin e formimit të zbokthit. Ofron një efekt pastrues, freskues dhe rregullues të niveleve të yndyrës në floke.

Olamina Piroktoni është një substancë aktive që vepron si një agent anti-zbokthi. Ajo redukton praninë e zbokthit në skalp, duke parandaluar formimin dhe duke rritur shëndetin e lëkurës së kokës.

Në përdorim, rekomandohet të aplikohet 1-2 herë në javë. Përdorimi i tepërt i shampojes mund të shkaktojë një efekt të kundërt. Kështu që është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e rekomanduara të përdorimit. Një përdorim i rregullt do të ndihmojë në mbajtjen e lëkurës së kokës të freskët dhe të shëndetshëm. Duke vepruar dhe ne parandalimin e formimit te zbokthit.

Shampo Young Antidandruff është një zgjidhje e përshtatshme për ata që vuajnë nga zbokthi dhe dëshirojnë një zgjidhje efektive dhe profesionale. Me efektin e saj pastrues, freskues dhe rregullues të yndyrës, kjo shampo është një zgjedhje e shkëlqyer për të mbajtur lëkurën e kokës të shëndetshme dhe të ndihmuar për të reduktuar praninë e zbokthit.

Sasia

300 ml, 1 L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Young Antidandruff Shampo, Y-Rebalance”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shampo per zbokthin y-rebalance-antidandruff
Young Antidandruff Shampo, Y-Rebalance
700 L1,500 L
Rated 0 out of 5
Add to cart