Prerese Gold ultra të hollë dhe hipo-alergjike
Përfshin prereset prej titani Gold të pavarura nga njera tjetra të shkallëzuar dhe tehu CRUNCKY prej çeliku inox
9000 r.p.m. motor turbo me 2 bateri litiumi
Teknologji inovative e karikimit pa kabull, ne forme wireless dhe 120 minuta kohe pune
Karikues USB me shumë funksione
Drita e karikimit të baterisë. Drita e kuqe, do te thote qe makina e rrojes po karikohet, nderkohe drita blu makina e rrojes është e ndezur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wireless Prodigy Shaver”

Your email address will not be published. Required fields are marked *