Wahl Vanish eshte nje makine e re rroje nga Wahl. Ajo vjen me nje sistem inovativ ndryshimi te tehut preres, të cilat lëvizin në mënyrë të pavarur. Tehu inovativ arrijne te prek cdo hark te qafes dhe permase te fytyres. Ju mundeson nje rroje sa me te forte. Me rrjeten prerese te re, te pavarur nga njera tjetra ju do kurseni kohe dhe para. Mund te zvendesoni vetem rrjeten e demtuar dhe jo te gjithe koken e makines.

Bateria premium lithium-ion e Wahl Vanish ju jep një autonomi mbi 100+ minuta në një karikim të vetem. Ka nje indikator me drite qe tregon nivelin e karikimit e cila ju jep një siguri shtesë në përdorim. Me opsionin Travel Lock shaver-i 5 Star Vanish ju mundeson qe makina mos të ndizet në mënyrë aksidentale, duke shkaktuar humbje të fuqisë së baterisë gjate udhetimeve. Vanish është projektuar në mënyrë ergonomike për përdorim të gjatë, me gripa të gishtërinjve që ndihmojnë në kontrollin e plotë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wahl Vanish”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

wahl vanish
Wahl Vanish
15,000 L
Rated 0 out of 5

In stock