Wahl Super Taper është një makinë qethje profesionale dhe e fuqishme me precizion të lartë. Kjo makinë është e përshtatshme për përdorim të vazhdueshëm. Eshtë ideale për profesionistët që duan një makinë të fortë dhe të qëndrueshme. Motori i kësaj makine është v5000, duke garantuar më shumë jetëgjatësi dhe fuqi.

Një prej avantazheve të kësaj makine është se gjatësia e prerjes mund të ndryshohet nga 1 deri në 3.5mm. Kjo veçori e bën atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për ata që duan të kenë një makinë qethje të shpejtë dhe të lehtë për t’u përdorur.

Me Wahl Super Taper, ju mund të keni besim në cilësinë dhe performancën e saj. Kjo makinë është e përshtatshme për përdorim në sallonet e bukurisë, por edhe për përdorim personal në shtëpi.

Nëse jeni duke kërkuar një makinë qethje të fuqishme, me precizion të lartë dhe të qëndrueshme, kjo makine është zgjedhja e duhur për ju.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wahl Super Taper, Corded”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

wahl-super-taper
Wahl Super Taper, Corded
8,500 L
Rated 0 out of 5

In stock