Wahl Senior Cordless, makinë qethëse profesionale me kasë metalike siguron më tepër forcë dhe stabilitet. Bateri me efikasitet dhe qëndrueshmëri Lithium-Ion. Koka e makinës ka precision të lartë prerje.

Koha e ngarkimit të baterisë: 120 min

Koha e përdorimit të baterisë: 70 min

Përdoret me kabull ose pa kabull

Gjatësia e prerjes: 0.8 – 2.5 mm

Gjerësia e prerjes: 46 mm

Sistemi i informacionit: LED

Koha e funksionimit të rrjetit: Operimi i vazhdueshëm

Tensioni i rrymës: 100-240 V

Funksionimi: Motor DC, 6.500 rpm

Pesha: 365 g

Kutia përmban:

3 krëhera plastik (4 1/2 mm, 3mm dhe 1 1/2 mm)
makinën
vajin
kapakun e kuq mbrojtës për kokën e makinës
furcën e pastrimit
krëhërin për qethje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wahl Senior Cordless”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

wahl senior cordless
Wahl Senior Cordless
18,000 L
Rated 0 out of 5

In stock