Wahl Magic Clip Cordless është një makinë profesionale e cila është shumë precize në prerje. Pesha më e lehtë dhe dizajni pa tela e bën më të lehtë në përdorim. Makina është e pajisur me bateri lithium e cila është më efikase dhe më e qëndrueshme. Koha e ngarkimit të baterisë është 120 minuta dhe zgjat për 90 minuta kohë pune. Motori i makinës 5500 rpm. Makina përdoret me ose pa kabull.

Magic clip është zgjidhja ideale për të krijuar nje fade sa me natyral. Kjo mundesohet fale teknologjise “Crunch Blade”. Kjo teknologji ka dhembe te avancuar ne teh qe krijojnë tranzicionet më të buta dhe natyrale ne prerjen e flokut. Gjatësia e kabllit 2.4 metra lejon lëvizshmërinë e nevojshme gjatë përdorimit kur ju mbaron bateria dhe punoni me kabell. Makina peshon vetëm 290 gramë, duke e bërë atë të lehtë për tu mbajtur dhe manipuluar.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wahl Magic Clip, Cord/Cordless”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

wahl magic clip
Wahl Magic Clip, Cord/Cordless
16,000 L
Rated 0 out of 5

In stock