Wahl Legend Corded makinë qethëse profesionale me 5 yje e përshtatshme dhe për fade. Teknologjia e prerjes së kromuar “Crunch” ndihmon për një prerje më të lehtë të flokut. Koka e makinës poshtë ka dhëmbë më të gjatë dhe lart koka e makinës ka një kënd unik të prerjes. Makina anash është e pajisur me një levë për kontrollin e gjatësisë së prerjes. Gjatësia e prerjes varion nga 0.5-2.9mm ndersa gjërsia e prerjes është 40mm. Motor profesional V9000 për qëndrueshmëri fuqi dhe jetëgjatësin e makinës. Makina punon me kabull dhe gjatësia e kabullit është 4m. Me nje gjatesi prej kater metrash ju do keni mundesi te levizni lirshem pa u bezdisur nga kablli. Makina pesho 620 g pa kabllin.

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wahl Legend Corded”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wahl Legend Corded
Wahl Legend Corded
13,000 L
Rated 0 out of 5

In stock