Wahl Cordless Super Taper është një makinë qethje profesionale me karikim. Te kjo makine eshte perdorur teknologjia me lithium duke zgjatur 2 herë më shumë jetëgjatësinë e baterisë. Pesha më e lehtë e makinës dhe dizajni pa telë, ndihmon në përdorim për të realizuar një prerje më të mirë.

-120 minuta për një karikim të plotë

-90 minuta perdorim

-Përdoret me kabull ose pa kabull

-Me anë të levës mund të lëvizet koka e makinës nga 0.7mm-3mm

Kjo makine është një zgjidhje e shkëlqyeshme për stilistët që kërkojnë një makinë qethje profesionale. Me teknologjinë e lithium-ion, kjo makinë qethëse ofron një jetëgjatësi të baterisë dy herë më të gjatë se makinat e zakonshme. Eshte një zgjidhje të përshtatshme për punët e gjata. Pesha e lehtë dhe dizajni ndihmojnë në qëndrueshmërinë dhe precizionin e prerjes, e bejn atë një zgjidhje të mirë për përdoruesit e ndryshëm. Koha e karikimit të plotë është 120 minuta, ndërsa koha e perdorimit është 90 minuta. Me kete bateri eshte përshtatshme për një sërë të gjerë të aplikimeve të qethjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wahl Cordless Super Taper, ProLithium Series”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wahl Cordless Super Taper
Wahl Cordless Super Taper, ProLithium Series
13,000 L
Rated 0 out of 5

In stock