Wahl Balding makinë profesionale për zero në maksimum. Kjo makinë është me kabull dhe motor V5000 për më shumë qëndrueshmëri dhe jetëgjatsi. Gjatësia e prerjes 0.4mm dhe gjërësia e prerjes 40mm.

Makina ka një motor elektromagnetik me fuqi të lartë që prerja e saj është dy herë më shpejt sesa motorët e tjerë, duke e bërë atë perfekte për prerje të shpejta dhe precise. Eshte ideale per rruajtje te kokes.

Balding vjen me të gjitha aksesoret e nevojshme, ka dy krehera te perfshira te cilet jane shume rezistent. Makina ka një tension të energjisë prej 120V- 60Hz dhe një shpejtësi të tehut prej 14,400 SPM.

Përfitoni nga cilësia dhe teknologjia e inovativë e Wahl Professional me këtë produkt që siguron një performancë të lartë dhe një prerje të përkryer për flokët tuaj!

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wahl Balding”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

wahl balding
Wahl Balding
8,000 L
Rated 0 out of 5

In stock