Wahl 5 Star Finale me pese yje është makina më zero e brandit Wahl. Kjo makinë është e pajisur me bateri Li-on për më shumë efikasitet dhe qëndrueshmëri. Koha e ngarkimit të baterisë është 120 min dhe bateria zgjat për më tepër se 80 min kohë pune. Motori i makinës 7000 – 10000 rpm. Makina perdoret me ose pa kabull. Kablli me gjatesi prej 2.4 metra ju lejon te levizni lehte.

Tehu hipër-alergjikë, është përdorur për të minimizuar rrezikun e rritjes së flokëve brenda lëkurës pas prerjes, duke e bërë atë një zgjedhje të përshtatshme për ata që vuajnë nga ky problem. Me gjërësinë e prerjes 0.1mm, kjo makinë mund të përdoret për të krijuar stilime shumë të detajuara dhe të shkurtra, duke i dhënë flokëve një pamje tërheqëse dhe të rafinuar.

Makina peshon vetem 160 gramë, duke e bërë atë një mjet të lehtë për t’u përdorur në çdo kohë dhe kudo. Makina punon me tensionin e ngarkimit nga 100 deri në 240V.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wahl 5 Star Finale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

wahl-finale
Wahl 5 Star Finale
13,000 L
Rated 0 out of 5

In stock