Eros Eau de Parfum nga Versace është një aromë Amber Woody për meshkuj. Kjo është një aromë e re. Eros Eau de Parfum u lançua në vitin 2020. Notat kryesore janë Mint, Mollë karamele, Limon dhe Mandarin Orange; notat e mesme janë Ambroxan, Geranium dhe Clary Sage; notat bazë janë vanilje, kedri, dru sandali, portokalli i hidhur, Patçuli dhe lëkura.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Versace Eros Eau De Parfume 100 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Versace-Eros-Eau-De-Parfum-100-ml
Versace Eros Eau De Parfume 100 ml
12,500 L

In stock