Versace Eros Eau de Parfum është një aromë Amber Woody për meshkuj. Ajo u lancua në vitin 2020. Kjo aromë është e re dhe përmban notat kryesore të menteve, mollës karamele, limonit dhe mandarinës portokalli. Notat e mesme përfshijnë Ambroxan, geraniumin dhe clary sage. Ndërkohë, notat bazë janë vanilja, kedri, druri i sandalit, portokalli i hidhur, patçuli dhe lëkura.

Nderthurja midis notave:
Për shkak të notave të veçanta të kësaj arome, Eros nga Versace është një zgjedhje e përsosur për meshkujt që dëshirojnë të jenë unikë dhe të ndryshëm nga të tjerët. Një ndikim i fortë të notave midis mentes, mollës karamele, limonit dhe mandarinës, kjo aromë është e freskët dhe energjike. Ajo ju sjellë një ndjesi të jashtëzakonshme të qetësisë dhe optimizmit.

Nëse jeni një njeri i modernizuar dhe kërkoni gjithmonë për aromë të reja dhe unike, atëherë Eros nga Versace duhet të jetë një shtesë e rëndësishme në koleksionin tuaj të parfumëve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Versace Eros Eau De Parfume 100 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Versace-Eros-Eau-De-Parfum-100-ml
Versace Eros Eau De Parfume 100 ml
12,500 L
Rated 0 out of 5

In stock