Versace Eros 75 ml Deodorant Stick: një atmosferë unike, sensualitet i lëkurës, burrëri qetësuese. Këto janë pikat kyçe të himnit për dashurinë e deklaruar nga EROS. Joshëse e zjarrtë dhe e suksesshme. Një parfum që përkthen mashkulloren në sublime nëpërmjet: një atmosfere ndriçuese me një freski intensive. E gjallë dhe e jashtëzakonshme, e përftuar falë kombinimit të gjetheve të nenexhikut me lëkurën e limonit italian; një sensualitet i notave orientale, intriguese dhe mbështjellëse (vanilje, qelibar, fasule tonka); një burrëri elegante e simbolizuar fuqishëm nga pyjet, kedrat e Atlasit dhe Virxhinias, vetiveri dhe myshku, të cilët sjellin intensitet dhe fuqi.

Pra, nëse kërkoni një deodorant të jashtëzakonshëm, EROS është zgjedhja e duhur për ju. Ai do t’ju bëjë të ndjeheni unik dhe të veçantë, do t’ju bëjë të ndjeheni më të sigurt dhe më të suksesshëm në jetën tuaj të përditshme. Shijoni çdo moment të jetës suaj me një ndjesi të pazëvendësueshme të sensualitetit dhe elegancës që sjell EROS.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Versace Eros Deodorant Stick 75 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Versace-Eros-Deodorant-Stick-75-ml
Versace Eros Deodorant Stick 75 ml
Original price was: 5,500 L.Current price is: 4,500 L.
Rated 0 out of 5

In stock