Versace Crystal Noir është një aromë me lule qelibar për femra, e cila u lanunchua në vitin 2004. Hunda pas kësaj arome është Antoine Lie. Notat kryesore të kësaj arome janë piperi, xhenxhefili dhe kardamomi. Te mesme janë kokosi, gardenia, lule portokalli dhe bozhure. Ndersa notat bazë përfshijnë drunë sandali, myshkun dhe qelibarin.

Në këtë set perfshihet një parfumi Crystal Noir EDT 90 ml, një losion trupi 100 ml, një gel dush 100 ml dhe një çantë.

Sipas Donatella Versace, parfumi Crystal Noir është një esencë e rrallë, sensuale dhe delikate. Gardiania misterioze është nota qendrore e përbërjes, e cila është e freskët, sensuale, e ndritshme dhe kremoze. Kjo note është riprodhuar nga teknologjia ‘headspace’. Për të bërë aromën më të errët dhe misterioze, shumë sensuale dhe të dallueshme, qelibari dhe myshku janë përdorur në notat bazë. Aroma u krijua nga Antoine Lie në vitin 2004.

Në përgjithësi, kjo është një aromë me lule qelibar për femra, e cila ka notat kryesore të piperit, xhenxhefilit dhe kardamomit, notat e mesme të kokosit, gardenias, lulës portokalli dhe bozhures, si dhe notat bazë të drunit sandali, myshkut dhe qelibarit. Seti përmban edhe një losion trupi dhe një gel dush me të njëjtin aromë, si dhe një çantë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Versace Crystal Noir Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Versace-Crystal-Noir-Set
Versace Crystal Noir Set
13,500 L
Rated 0 out of 5

In stock