Seti perfshin nje parfum Versace Bright Crystal EDT 90 ml, nje Body Lotion 100 ml, nje Shower Gel 100 ml dhe nje Çantë.

Bright Crystal nga Versace është një aromë me lule me fruta për femra. Bright Crystal u lançua në vitin 2006. Hunda pas kësaj arome është Alberto Morillas. Notat kryesore janë Yuzu, Shega dhe Akulli; notat e mesme janë bozhure, Lotus dhe Magnolia; notat bazë janë Musk, Sofër dhe Amber.

Shishja me ngjyrë rozë shpall aromë më të butë dhe më të ndritshme në krahasim me Crystal Noir. Në ditët e sotme, nota e njohur frutash i jep përbërjes nuancë pak gustator. Notat e sipërme janë shegë, Yuzu dhe akorde me brymë. Bozhure dhe magnolia janë në qendër të përbërjes, ndërsa nota e freskët e ujit të zambakut zbut intensitetin dhe ëmbëlsinë e akordit të luleve. Baza e pasur prezanton notën e qelibarit të nxjerrë nga bimët, myshku dhe pyjet e kuqe. Aroma është projektuar nga Alberto Morillas në vitin 2006.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Versace Bright Crystal Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Versace-Bright-Crystal-Set
Versace Bright Crystal Set
13,500 L

In stock