Uppercut Deluxe Styling Powder strukturon dhe i jep volum të gjitha llojeve dhe gjatësive të flokut. Gjithashtu i jep një pamje mat-natyral. Përshtatet më mirë në flokë të shkurtër dhe të mesëm. Aplikohet thjesht duke e shkundur mbi flokë. Kjo puder vepron gjithashtu si thithës lagështie, duke eliminuar vajrat e tepërt të kokës pa i tharë flokët.

Me përdorimin e Uppercut Deluxe Styling Powder, do të keni flokë tërheqës dhe të strukturuar. Ky produkt është perfekt për ata që duan një pamje të natyrale dhe të ndryshueshme të flokëve. Nëpërmjet aplikimit të thjeshtë te ketij produkti ne floke, ju mund të krijoni stilime të ndryshme që zgjasin gjatë gjithë ditës.

Një avantazh i veçantë i pudres është aftësia për të kontrolluar vajrat e tepërt të kokës. Përdorimi i këtij produkti ndihmon në absorbimin e tepërt të vajit të flokëve, duke i dhënë flokëve tuaj pamje të freskët dhe të pastër.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Uppercut Deluxe Styling Powder”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Styling Powder
Uppercut Deluxe Styling Powder
1,700 L
Rated 0 out of 5

In stock