Uppercut Deluxe Salt Spray me kripë deti është zgjidhja ideale për të krijuar një pamje natyrale për flokët tuaj.

Për ta përdorur Salt Spray, aplikojeni lehtësisht në flokët e thatë për të krijuar një pamje të lirshme dhe natyrale. Kjo zgjidhje e veçantë e kripës deti do t’ju japë volum dhe kontroll para se të stiloni flokët tuaj. Mund ta aplikoni gjithashtu këtë produkt mahnitës edhe në flokët e lagur përpara se ti thani me tharese. Gjithashtu mund ta aplikoni ne floke te lagur dhe ti leni te thahen ne menyre natyrale.

Kjo formule unike do të shtojë teksturë në flokët tuaj, duke i bërë ato më të lëvizshme dhe të shkëlqyeshëm. Me këtë produkt, do të keni kontrollin e plotë mbi pamjen e flokëve tuaj. Do të keni një stil që zgjat gjatë gjithë ditës. Eshtë zgjedhja perfekte për ata që duan të krijojnë një pamje të lirshme, natyrale dhe të freskët për flokët e tyre. Një zgjidhje e shkëlqyeshme për t’i shtuar flokëve tuaj një ndjesi të lagësht, të ngjashme me bregdetin, që do t’ju japë një pamje të freskët dhe të përshtatshëm për sezonin e verës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Uppercut Deluxe Salt Spray”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

deluxe salt spray
Uppercut Deluxe Salt Spray
1,700 L
Rated 0 out of 5

In stock