Uppercut Deluxe Featherweight është krijuar për ata të cilët nuk janë të vendosur për stilin e flokëve dhe dëshirojnë një produkt që t’i bëjë të gjitha. Kjo pomadë përhapet shpejt, i mban flokët të fortë dhe i jep një shkëlqim të ulët. Është perfekte për flokë më të hollë dhe mjaft e fortë për flokët e trashë. Ka një përbërje me bazë uji, e cila shpëlahet lehtësisht dhe nuk lë mbetje në flokë. Duke u fërkuar në duar pomada ngrohet dhe aktivizohen disa përbërës, të cilët lejojnë që pomada të marrë formën e një rrjete. Kjo bën që pomada të hyjë më mirë midis qimeve të flokut dhe të krijojë ndarje midis tyre. Tharja e ngadaltë e pomadës lejon që përbërja të mbetet aktive. Ky avantazh i jep kohë përdoruesit për të përsosur stilin e tij.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Uppercut Deluxe Featherweight”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

featherweight
Uppercut Deluxe Featherweight
2,200 L
Rated 0 out of 5

In stock