Uppercut Deluxe Clay Pomade është një produkt i krijuar veçanërisht për të mbajtur stilen tuaj të flokëve nën kontroll. Ky produkt ofron një qëndrueshmëri të fortë dhe një përfundim natyral, ripunohet lehte gjatë gjithë ditës. Me një aplikim të lehtë dhe efikas, argjila është e përshtatshme për të zbutur dhe kontrolluar çdo lloj floku. Përfshirë flokë të drejtë, me onde, ose kaçurrela.

Me përmbajtje me bazë uji, Uppercut Deluxe Clay Pomade është i lehtë për tu larë, ndërsa ofron një shkëlqim të ulët dhe një fund natyral të flokëve tuaj. Kjo e bën atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për flokë të pakontrollueshëm që duan të ruajnë stilen e tyre të preferuar. Përveç kësaj, argjila ka edhe një efekt anti-lagështirës, që e bën atë të përshtatshme për përdorim gjatë kohës me lagështi.

Një avantazh tjetër i Uppercut Deluxe Clay Pomade është që ajo mund të përdoret për të zbutur çdo gjatësi të flokut. Ju lejon të krijoni stilin tuaj të dëshiruar. Me këtë produkt cilësor, mund të eksperimentoni me stile të ndryshme dhe të krijoni një pamje terheqese dhe moderne.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Uppercut Deluxe Clay”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Clay Pomade
Uppercut Deluxe Clay
2,200 L
Rated 0 out of 5

In stock