Uppercut Deluxe Beard Oil është një produkt i përkryer për mjekrën tuaj. Eshte krijuar për t’ju ofruar një mjekër të butë dhe të shëndetshme çdo ditë. Ky vaj i veçantë për mjekrën është një vaj zbutës që kujdeset për lëkurën tuaj. Ky vaj bën qe lekura të ndjehet e hidratuar dhe e qetë. Përbërja e pasur me vitamina të këtij vaji do ti vij ne ndihmë lëkurës tuaj, duke i ofruar hidratim të nevojshëm dhe duke qetësuar irritimet.

Vaji i mjekrës Uppercut Deluxe Beard Oil është një zgjedhje e shkëlqyeshme për kujdesin e mjekrës suaj. Me aplikimin e rregullt të këtij vaji zbutës, mjekra juaj do të mbetet e butë. Gjithashtu do te duket e shëndetshme gjatë gjithë kohës. Formulimi i pasur me vitamina të këtij vaji ndihmon në hidratimin e lëkurës së mjekrës suaj, duke e bërë atë të ndjehet të freskët.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Uppercut Deluxe Beard Oil”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vaji mjekre uppercut deluxe beard oil
Uppercut Deluxe Beard Oil
2,000 L
Rated 0 out of 5

In stock