Beard styling Uppercut Deluxe Balm është nje balsam i krijuar posaçërisht për të mbajtur mjekrën në formë. Ky balsam eshte projektuar për mjekra mesatare dhe të gjata. Përhapet shpejt, pavarësisht nga dendësia dhe trashësia e flokëve të mjekrës. E mban mjekrën të butë, i jep shkëlqim të shëndetshëm duke mos lënë mbetje yndyre. Gjithashtu ndihmon në stilimin e mjekrës. Aplikohet në mjekër të pastër dhe të thatë. Për të mbajtur mjekrën dhe lëkurën tuaj të hidratuar ju rekomandojmë t’a përdorni balsamin e mjekrës Uppercut Deluxe, duke e kombinuar atë me vajin e mjekrës Uppercut Deluxe Beard Oil.

Aplikimi i balsamit Uppercut Deluxe Balm është shumë i thjeshtë. Aplikohet në mjekër të pastër dhe të thatë. Eshtë e mjaftueshme të përdorni një sasi të vogël të produktit për të arritur efektin e dëshiruar. Pasi të aplikohet, mund ta stiloni mjekrën tuaj në mënyrën që dëshironi, ndihmën që ofron ky balsam do të ju ndihmojë që të keni një mjekër të rregullt, të kontrolluar dhe të përkryer.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Uppercut Deluxe Beard Balm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

beard styling
Uppercut Deluxe Beard Balm
1,700 L
Rated 0 out of 5

In stock