Hermes Terre Deodorant është një formulë e parfumuar që siguron mbrojtje të lëkurës tuaj ndaj aromave të papëlqyeshme. Gjithashtu ofron një ndjesi të freskët dhe të butë për gjithë ditën. Ky deodorant përmban një ndryshim të veçantë për të parfumuar veten, duke i dhënë një ndjesi rehatie dhe mirëqenieje.

Terre d’Hermès është një parfum që flet për marrëdhënien e njeriut me tokën. Dialogu i tij modest dhe harmonik me natyrën dhe elementët tregon ndikimin pozitiv që njeriu mund të ketë në këtë botë. Ky deodorant i parfumuar është një mënyrë për të lidhur njeriun me origjinën e tij dhe burimin e fuqisë krijuese.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Terre d’Hermès Deodorant 75ml Stick”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Terre-dHermes-Deodorant-75ml-Stick
Terre d’Hermès Deodorant 75ml Stick
Original price was: 6,500 L.Current price is: 5,500 L.
Rated 0 out of 5

In stock