Terre d’Hermès Deodorant Spray një formulë aromatike që ofron mbrojtje, freski dhe butësi në lëkurë. Gjithashtu ofron një ndjesi rehatie dhe mirëqenieje gjatë gjithë ditës.

Një mënyrë tjetër për të veshur aromën me Terre d’Hermès.

“Të ndjesh tokën, të shtrirë në tokë, të shikosh qiellin”. Ky është citati i Jean-Claude Ellena, që shpreh esencën e Terre d’Hermès.

Terre d’Hermès është më shumë se një aromë, është një rrëfim simbolik që eksploron lëndën e parë dhe metamorfozën e saj. Është një roman që shpreh fuqinë alkimike të elementeve, një Eau midis tokës dhe qiellit. Është një udhëtim që është i mbushur me forcë dhe poezi, me nota druore, vegjetale dhe minerale.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Terre d’Hermès Deodorant Spray 150ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Terre-dhermes-deodorant-150-ml
Terre d’Hermès Deodorant Spray 150ml
6,500 L
Rated 0 out of 5

In stock