Një formulë e parfumuar që garanton mbrojtje, freski dhe butësi për lëkurën dhe që ofron një ndjenjë rehatie dhe mirëqenieje për gjithë ditën. Një mënyrë ndryshe për të parfumuar veten me Terre d’Hermès. Terre d’Hermès flet për marrëdhënien e njeriut me tokën, dialogun e tij modest dhe harmonik me natyrën dhe elementët. Terre d’Hermès është parfumi që e lidh njeriun me origjinën e tij, me burimin e fuqisë së tij krijuese.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Terre d’Hermès Deodorant 75ml Stick”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Terre-dHermes-Deodorant-75ml-Stick
Terre d’Hermès Deodorant 75ml Stick
5,500 L

In stock