Shampoo After Sport, Phytorelax Uomo, për flokët dhe trupin pas sportit ose stërvitjeve fizike. Eshtë një zgjedhje e shkëlqyeshme për t’i dhënë një ndjesi të mrekullueshme të mirëqenies dhe energjinë që ju nevojitet. Përbërja e pasur e shampos përmban guaranën dhe xhinxherin. Keto japin efekte pozitive në trup. Ndihmojnë në rikuperimin e shpejtë pas ushtrimeve intensive ose një dite pune të gjatë.

Një aspekt i rëndësishëm i këtij produkti është se është i përshtatshëm për cdo lloj lëkure. Pavarësisht tipit të lëkurës suaj, kjo shampoo do t’ju japë kujdes të duhur për flokët dhe trupin tuaj. Do i bej ato të ndjehen të freskët dhe të shkelqyer.

Guarana është një burim natyror i kafeinës. Ndihmon në rritjen e ndjesisë së energjisë dhe uljen e lodhjes pas ushtrimeve fizike. Kjo e bën këtë shampo një zgjedhje të shkëlqyeshme për ata që duan të ndjehen të qetësuar dhe të pasuruar me energji pas një seance sporti ose një dite pune të mundimshme.

Xhinxheri, një tjetër përbërës kryesor i kesaj shampoje, ka pronat antiseptike dhe antibakteriale, të cilat ndihmojnë në ruajtjen e lëkurës së pastër dhe të shëndetshme. Ky përbërës i veçantë ndihmon gjithashtu në kontrollin e shumë vështirësive të flokëve dhe i bën ata të ndjehen më të butë dhe më të shëndetshëm.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shampoo After Sport, Phytorelax Uomo 200ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shampoo after sport phytorelax uomo
Shampoo After Sport, Phytorelax Uomo 200ml
1,000 L
Rated 0 out of 5

In stock