Young Respect shampo Avena & Karite, hidraton dhe ushqen flokët e thatë dhe të dobët. Me një nivel pH neutral, ajo mundëson një pastrim të plotë të flokëve tuaj nga të gjitha llojet e ndotjeve. Gjithashtu nuk dëmton ekuilibrin natyror të lipideve.
Kjo shampo është një zgjedhje ideale për ata që kanë flokë të thatë dhe të dobët. Formulimi i saj unik është arritur me kombinimin e ekstraktit të Avenes dhe vajit të Karite-s. Keto dy ekstrakte i japin flokëve tuaj hidratimin dhe ushqimin që kanë nevojë. Ky produkt është veçanërisht i kujdesshëm ndaj ekuilibrave natyrorë të lipideve të flokëve dhe nuk i dëmton ato gjatë pastrimit.
Një nga përfitimet kryesore është pH neutralja e saj. Niveli pH i balancuar ndihmon që flokët tuaj të pastrohen me kujdes pa u shkatërruar ekuilibri i tyre natyror. Kjo e bën këtë produkt të përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve, duke përfshirë edhe ata me ndotje të ndryshme. Ju mund ta përdorni atë me plot besim për të pastruar flokët tuaj pa i rrezikuar shëndetin e tyre.
Gjithashtu, kombinimi i shampos me maskën përkatëse është një zgjedhje e shkëlqyeshme. Ju do te arrini efekte të jashtëzakonshme në flokët tuaj. Maska e vete, me të njëjtat vetitë të dobishme si shampo, do t’ju ndihmojë të riktheni hidratimin e flokëve tuaj, të krijoni një shkëlqim natyral dhe të keni flokë të butë dhe të lehtë krehjeje. Përdorimi i këtyre dy produkteve së bashku do t’ju ofrojë një kujdes të plotë për flokët tuaj, duke i bërë ata të duken të shkëlqyeshëm dhe të shëndetshëm.
Përdorimi:
Pasi të përdorni shampon Young Avena & Karite, vendosni sasinë e nevojshme të së njëjtës maskë pa ndikuar në lëkurën e kokës, mbajeni atë për 2-3 min dhe më pas shpëlajeni me ujë të bollshëm.
Sasia: 1 Liter
Sasia

300 ml, 1 L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shampo, Young Respect Avena & Karite”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

avena-and-karite
Shampo, Young Respect Avena & Karite
1,500 L
Rated 0 out of 5

In stock