Shampo Sublime Glow është një zgjedhje e shkëlqyer për të gjitha llojet e flokëve. Përdoret me shume lehtesi në bazë të nevojes së tyre të shpesht. Kjo shampo rigjallëron shkëlqimin e lagështimit të flokëve në thellësi, duke përdorur një përbërës inovativ si Acid Hyaluronic i kuaternizuar. Ofron kujdesin dhe mbrojtjen e duhur të flokëve nga ndikimi i elementëve të mjedisit (era, dielli, kripa, ndotja). Përmban aftësinë për të mbajtur molekulat e ujit, duke ushqyer dhe dhene flokeve një shkëlqim ekstrem.

Për një trajtim efektiv, këshillohet gjithmonë ta përdorni në kombinim me kondicionerin SUBLIME GLOW nje hidratues organik. Kombinimi i këtyre dy produkteve të përsosur ofron një kujdes komplet për flokët tuaj, i cili do të ndihmojë në rritjen e shkëlqimit dhe shëndetit të tyre.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shampo Sublime Glow, Trico Bio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shampo sublime glow
Shampo Sublime Glow, Trico Bio
1,500 L
Rated 0 out of 5

In stock