Raywell Bio Hidra, shampo per floke te thate: përmbajtja dhe përfitimet

Raywell Bio Hidra është një shampo me hidratues, i përshtatshëm për llojin e flokëve të thate dhe të elektrizuar. Kjo shampo është formuluar me kozmetikë jeshile dhe përmban vaj esencial ylang ylang, vaj kamelie dhe agjentë kondicionues, të cilët ofrojnë një gamë të gjerë të përfitimeve për lëkurën e skalpit dhe flokët tuaj.

Përmbajtja e shampos

Raywell Bio Hidra është një shampo i formuluar me kozmetikë jeshile, që nuk përmban kimikate të rrezikshëm për shëndetin tuaj. Përveç kësaj, shampo përmban vaj esencial ylang ylang, i njohur për efektin e tij qetësues dhe aromatik, vaj kamelie, i njohur për vetitë e tij hidratuese dhe agjentë kondicionues, të cilët ndihmojnë në përmirësimin e shëndetit të lëkurës së skalpit dhe flokëve.

Përfitimet e shampos

Raywell Bio Hidra është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që vuajnë nga flokët e thate dhe të elektrizuar. Kjo shampo mund të ndihmojë në hidratimin e flokëve dhe lëkurës, duke eliminuar elektrizimin dhe duke bërë që flokët të shkëlqejnë dhe të jenë më të butë. Përveç kësaj, vaj esencial ylang ylang dhe vaj kamelie, të përdorura në formulën e shampos, ndihmojnë në qetësimin e lëkurës dhe ndryshojnë aromën e çuditshme që mund të ketë lëkura e thatë.

Përdorimi i shampos

Për të arritur maksimumin e efektit, përdorni Raywell Bio Hidra shampo për flokë të thate dy herë në javë. Përdorni 10 ml për larje dhe masazhoni me kujdes në skalp për dy minuta. Pastaj lajini me ujë të bollshëm. Pasi të keni përdorur këtë shampo për disa javë, do të vëreni një ndryshim të dukshëm në shëndetin e lëkurës së skalpit dhe flokëve tuaj.

Made in Italy

zgjidh ml

1 L, 250 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Raywell Bio Hidra Skin Hair Dried Shampoo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

raywell-bio-hidra-1-l-shmapo-per-floke-te-thate
Raywell Bio Hidra Skin Hair Dried Shampoo
700 L1,500 L
Rated 0 out of 5
Add to cart