Reuzel Scrub Shampoo është shampoja perfekte për burrat që kërkojnë një trajtim të mirë për skalpin e tyre. Ky produkt ka një formulë gjallëruese dhe exfoliating që ndihmon në promovimin e flokëve të shëndetshëm, të pastër dhe jo të yndyrshëm.

Kjo shampo është veçanërisht e mirë për ata që përdorin produkte të rënda për flokët. Gjithashtu ështëe shumë e mirë për ata që nuk e përdorin shpesh shampon. Për më tepër, është ideale për të gjitha llojet e flokëve dhe mund të përdoret rregullisht.

Si përdoret shampo Reuzel Scrub? Fillimisht, lagini flokët dhe pastaj aplikoni një sasi të vogël të produktit në skalpin tuaj. Pastaj, masazhoni me kujdes lëkurën e kokës për të siguruar një pastrim të thellë. Shplani flokët me ujë të bollshëm dhe pastaj përdorni Reuzel Daily Shampoo për të plotësuar pastrimin tuaj. Rekomandohet të përdorni këtë shampo 1-2 herë në javë për të siguruar flokë të shëndetshëm dhe të pastër.

Reuzel Scrub Shampoo është zgjedhja perfekte për ata që duan një shampo të mirë për flokët e tyre. Shijoni flokë të shëndetshëm dhe të pastër me këtë produkt të llojit të vet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reuzel Scrub Shampoo 350ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

reuzel scrub shampoo
Reuzel Scrub Shampoo 350ml
2,000 L
Rated 0 out of 5

In stock