Reuzel Red Pomade Medium Hold – High Shine është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që dëshirojnë të kenë një stil të ndryshëm çdo ditë. Kjo pomadë bazohet në ujë dhe përmban një kombinim të veçantë përbërësish. Pomada shplahet lehtesisht nga flokët. Kjo pomadë me ngjyrë të kuqe është e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë një shkëlqim të lartë. Ka një fortësi mesatare, duke u lejuar që të ndryshoni stilin e flokëve gjatë gjithë ditës.

Ky produkt ofron një fortësi mesatare, që e bën atë të përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve, duke i dhënë atyre një ndjenjë natyrale. Një avantazh tjetër i kësaj pomade është se ajo ofron një shkëlqim të lartë për gjithë ditën. Ky produkt është i përshtatshëm për ata që kërkojnë një shkëlqim të lartë dhe një pamje të përsosur.

Pomada Reuzel Red me Fortësi Mesatare dhe Shkëlqim të Lartë ka një aromë të këndshme me nuancë vanilje dhe kola. Kjo aromë i jep pomadës një ndjesi të këndshme dhe të freskët.

Në përgjithësi, pomada Reuzel Red është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë një pomadë me fortësi mesatare dhe shkëlqim të lartë. Kjo pomadë është e përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve dhe mund të ristilohet gjatë gjithë ditës sipas dëshirës. Aroma e saj të kujton një ndjesi të freskët dhe të këndshme në flokët tuaj.

Made in USA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reuzel Red Pomade, Medium Hold – High Shine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reuzel Red Pomade Medium Hold – High Shine
Reuzel Red Pomade, Medium Hold – High Shine
2,000 L
Rated 0 out of 5

In stock